طرز تهیه نان پیتا با خمیر مایه در ماهیتابه و فر مناسب انواع ساندویچ
نوشته شده توسط : mona

طرز تهیه نان پیتا | دستورپخت نان لبنانی

 

مواد لازم برای نان پیتا

  • آرد گندم    300 گرم
  • نمک    5 گرم
  • شکر    5 گرم
  • خمیر ترش    5 گرم
  • روغن زیتون    8 گرم
  • آب    190 میلی لیتر


دستور پخت نان پیتا لبنانی خوشمزه و آسان خانگی مخصوص شاورما و ساندویچ


1. طرز تهیه نان پیتا خانگی خوشمزه و آسان
مرحله اول آماده سازی خمیر نان پیتا: ابتدا آرد، شکر، خمیر ترش و نمک را داخل کاسه ای می ریزیم و خوب با هم مخلوط می کنیم.

 

2. مرحله دوم: افزودن آب ولرم
حالا آب ولرم را به آرامی می افزاییم و خوب ورز می دهیم تا خمیری به دست آید که به دست نچسبد. حالا خمیر را داخل کاسه ای می گذاریم و روی آن را می پوشانیم و در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا خمیر به عمل آید و پف کند.

 

3. مرحله سوم: چانه کردن خمیر
حالا خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم می کنیم و هر کدام را بین دو دست خوب گرد می کنیم.

 

4. مرحله چهارم: استراحت دوم خمیر
حالا خمیر های آماده شده را داخل سینی مناسبی بچینید و روی آن را با پارچه ای بپوشانید و 15 دقیقه زمان دهید تا استراحت کند.

 

5. مرحله آخر: پخت نان پیتا در فر
حالا خمیر را روی میز کار آرد پاشی شده با وردنه باز می کنیم و داخل سینی فر می گذاریم و به مدت 4 دقیقه داخل فر گرم شده با دمای 230 درجه سانتی گراد بپزید، بعد از پخت از فر خارج کرده و نان بعدی را داخل فر بگذارید.

 

منبع: پخت غذا به شکل نوین





:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 آبان 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: